Sport Centar

Cibona u dramatičnom finišu pobijedila Cedevitu, skromni nastupi Sulejmanovića i Muse

U 23. kolu A-1 lige Cedevita je u gostima kod Cibone tijesno poražena sa 71:69, uz skromne nastupe Emira Sulejmanovića sa četiri i Džanana Muse na drugoj strani sa tri poena.

Cibona u dramatičnom finišu pobijedila Cedevitu, skromni nastupi Sulejmanovića i Muse

Poslije prve četvrtine Cedevita je vodila 16:20, a na poluvremenu je minimalnu prednost 36:35 imala Cibona. Cedevita je ipak do isteka predzadnje četvrtine povela 46:52.

U posljednjih 10 minuta ušlo se sa 54:57 za goste. Na dvije minute do kraja Željko Šakić je tricom Cibonu približio na minimalni zaostatak 64:65, a nakon što su Džananu Musi i Nebojši Joksimoviću dosuđene tehničke, Žorić je na 1:22 minute do kraja Cibonu doveo u vodstvo 66:65. Četiri sekunde do kraja Šakić je napravio dva slobodna bacanja na Miri Bilanu. Međutim, on je promašio oba. Šakić je potom pogodio dva slobodna bacanja, a Tomas nije na kraju uspio zabiti za produžetak.

U dresu Cedevite James je upisao 15 poena, Katić je ubilježio 13 poena, četiri skoka i četiri asistencije, Bilan 12 poena i četiri skoka, a Tomas 10 poena i dva skoka.

Kod Cibone je Šakić ubilježio 19 poena i 13 skokova, Žorić je utakmicu završio sa 18 poena, a Marinelli sa 14 poena, četiri skoka i četiri asistencije.

cedevitacibonadzanan musaemir sulejmanovic
KOMENTARI

KOMENTARI