Sport Centar

Čelnik Krupe: Istina je da smo dobili ponudu Željezničara za Vukotića

Vukotić iza sebe ima sjajnu sezonu s Krupom i bio je jedan od najboljih defanzivaca lige i nije bez razloga izabran u tim sezone u BHT Premijer ligi BiH, a Željezničar je jedina ekipa iz BHT Premijer lige koja je poslala ponudu za ovog igrača, a ona iznosi 30.000 KM.

Čelnik Krupe: Istina je da smo dobili ponudu Željezničara za Vukotića

Aleksandar Vukotić je od Sindikata profesionalnih fudbalera u BiH je dobio nagradu za najboljeg odbrambenog igrača lige i to dovoljno govori o njegovim kvalitetima.

Željezničar je ponudio 30.000 KM za Aleksandra Vukotića i ta sramno niska ponuda je odmah odbijena, rekao je Dragomir Ilić, čelnik FK Krupa, koji je ponovio da je cilj banjalučkog kluba prodati igrače u inostranstvo.

Prema sajtu Transfermarkt.de, vrijednost 21-godišnjeg defanzivca je 300.000 eura. Upravo nakon ovoga je jasno zašto ga žele u redovima vicešampiona BiH, ali je i jasno da bi ta ponuda morala da bude mnogo veća od pomenutih 30.000 KM.

“Nema se tu šta mnogo reći. Ponudu smo odmah odbili i to je kraj”, kazao je Ilić za Nezavisne.com.

Vukotić je već neko vrijeme na izlaznim vratima i ostaje da se vidi šta će se desiti u nastavku prelaznog roka. Dok se čekaju odlasci, tim Krupe će biti jači za Lazara Nikolića i Strahinju Krstevskog, koji bi trebalo da dođu danas.

Nikolić ima 17 godina i prošao je škole OFK Beograda i Partizana, dok je 20-godišnji Makedonac prošao omladinsku školu Vojvodine, a igrao je i za Proleter. Banjalučani su ovog vikenda imali generalnu probu pred početak BHT Premijer lige BiH.

Sezona pred nama će biti druga za Krupu u bh. eliti, a u nju ulaze nakon pobjede nad Tekstilcem 1:0. Jedini gol djelo je Elvira Koljića.

“Prvo poluvrijeme proteklo u veoma tvrdoj utakmici i nismo pronašli rješenje za disciplinovanu i kvalitetnu igru Tekstilca. U nastavku smo igrali odlučnije i igru smo prebacili na protivničku polovinu. U posljednjih 15 minuta smo pružili šansu svima, ali nismo mogli da postignemo još koji pogodak”, kazao je Slobodan Starčević, trener Banjalučana.

Trener najprijatnijeg iznenađenja Premijer lige prošle sezone je istakao da je veoma zadovoljan urađenim tokom priperema, a kao mali problem je naveo realizaciju.

“Stvaramo dosta prilika, ali imamo problem s realizacijom. Međutim, siguran sam da će uskoro sve doći na svoje mjesto. Zadovoljan sam kako su igrači trenirali i uradili smo sve što smo planirali. Spremni čekamo početak nove sezone”, zaključio je Starčević.

 

aleksandar vukoticfkkrupafkzeljeznicar
KOMENTARI

KOMENTARI