Sport Centar

Brekalo: Klupske i moje vizije se poklapaju

Mate Brekalo je danas iz KK Široki Brijeg prekomandovan za kondicionog trenera u NK Široki Brijeg, i tako je pojačao stručni štab koji predvodi Goran Sablić.

Brekalo: Klupske i moje vizije se poklapaju

Brekalo je danas imao prvi trening sa ekipom, nakon čega je izjavio:

”Iznimna mi je čast i zadovoljstvo nakon trinaest uspješnih godina provedenih u HKK Široki doći na mjesto kondicijskog trenera NK Široki Brijeg, također jednog od najuspješnijih sportskih kolektiva u BiH. Nakon razgovora sa šefom stručnog stožera Sablićem, sportskim direktorom Šilićem i ostatkom stručnog stožera, mogu konstatirati da se vizije kluba i moje osobne preklapaju te se nadam i vjerujem kako ćemo predanim radom polučiti željene rezultate, na radost mnogobrojnih navijača”, istaknuo je novi kondicijski trener Mate Brekalo nakon današnjeg poslijepodnevnog treninga i upoznavanja momčadi.

Brekalo je dugo godina s uspjehom radio kao kondicijski trener u KK Široki. Individualno je radio s poznatim hrvatskim košarkašima Baraćem, Planinićem, Ramljakom, Pilepićem i drugima, prenosi se na zvaničnoj Facebook stranici Širokobriježana.

Sa Širokim je osvojio po šest kupova i prvenstava. Viši je asistent na FPMOZ-u u Mostaru, a uskoro će braniti doktorski rad na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu.

nksirokibrijeg
KOMENTARI

KOMENTARI