Sport Centar

“Borba će trajati kratko, bit će brutalno”

Bivši cruiseweight i WBA svjetski prvak, David Haye i aktualni WBC prvak Tony Bellew suočit će se u borbi divova u 02 Areni u Londonu.

“Borba će trajati kratko, bit će brutalno”
FOTO: Tony Bellew protiv Davida Hayea u borbi divova

Nakon poraza od Vladimira Klička 2011., Hayeu je trebalo skoro godinu dana da se vrati u ring. Pobjeda protiv ‘zemljaka’ Derecka Chisore je upravo ono što mu je trebalo, no tada se dogodila nova pauza, koja je trajala skoro 4 godine. David Haye vratio se u ring u januaru 2016. i tehničkim nokautom savladao Australijanca Marka de Morija te svega tri mjeseca kasnije i švicarskog teškaša Arnolda Gjergjaja.

Ovaj veliki, bivši prvak i prilično neobičan borac koji je dominirao ringom gotovo jedno desetljeće, zbog čega je prozvan The Cruiserweight kraljem, oslanja se na brzinu i atletsku spremu, no ujedno je i jakog udarca, što govori i njegov postotak nokauta u borbama od 86,2%. U svojoj 36. godini ovoga puta u oči će gledati Tonyja Bellewa, trenutnog prvaka prema WBC-u, u cruiseweight, tj. lakoteškoj kategoriji.

“Javnost traži da nokautiram Bellewa, Britaniji je dosta njegovo stalnog blebetanja. Čak u njegovom gradu, Liverpoolu, ljudi su me zaustavljali na cesti i tražili od mene da ga pošaljem u penziju“, izjavio je David Haye, te dodao da se Bellew jako vara ako misli da ga može pobijediti.

Haye je izjavio da vjeruje da će se meč završiti “brzo, brutalnim nokautom”.

Borba je zakazana u impresivnoj O2 Areni u Londonu 4. marta 2017. godine, a borba je dostupna i u ponudi Lutrije BiH (samo za punoljetne osobe) na:
https://kladionica.lutrijabih.ba/#/ponuda/mec/1013542


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/dev/public_html/wp-content/themes/sportcentar/single.php on line 184
KOMENTARI

KOMENTARI