Sport Centar

Borac u novim problemima, ništa od prijave novih igrača

Vaterpolo klub Borac Banja Luka iz dana u dan se suočava sa novim problemima, a ovaj put vezani su za dokumentaciju.

Borac u novim problemima, ništa od prijave novih igrača
FOTO: Mondo.ba (Golovi koji su otključani konačno)

Javnost na ovim prostorima začudio je problem nakon što je VK Borac morao svoje treninge održavati bez golova jer su oni bili zaključani, a nakon što se to riješilo, pojavili su se novi, a vezani su za dolazak novih igrača.

Naime, vaterpolisti koji su prešli iz VK Banjaluka u VK Borac, nisu dobili ispisnice i ne mogu biti registrovani u novom klubu.

“Pored opstrukcije rada našeg kluba, Slobodan Grahovac je sada otišao i korak dalje i opstruiše djecu koja karijeru žele da nastave kod nas. VK Banjaluka na čelu sa Grahovcem ne želi da izda ispisnice djeci, a sve pokušava da se pravda time da nismo članovi Vaterpolo saveza Republike Srpske, gdje je Grahovac predsjednik Upravnog odbora”, izjavio je predsjednik VK Borac Davor Josipović za portal Borac-sport.

“Ispisnice su zatražili roditelji te djece, ali je i to odbijeno. Smatram, uz sve navedeno, da jedan čovjek ima monopol u VS RS, a takođe postavlja se pitanje da li ostali članovi Upravnog odbora i Skupštine VK Banjaluka i VS RS podržavaju ove nezakonite opstrukcije koje Slobodan Grahovac čini nad Vaterpolo klubom Borac”, dodao je prvi čovjek Borca.

vkborac
KOMENTARI

KOMENTARI

Marija Stanković
Gost

Svatko može zaraditi 360 $ dnevno. Možete zaraditi od 7000-14000 amonth ili čak i više ako radite kao posao s punim radnim vremenom. Jednostavno, slijedite upute na ovoj stranici, pročitajte pažljivo. To je fleksibilan posao, ali agood Zarađujući opportunity.go na ovu stranicu početnu stranicuu za više detalja hvala…

Posjetite više informacija ……. >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>  www.BuzzCash3.Com  

wpDiscuz