Sport Centar

Bivši reprezentativac Francuske hvalio Hrvate i otkrio kako Trikolori mogu do trofeja

Bivši reprezentativac Francuske Johan Micoud je u kolumni za "L'Equipe" napisao kako igra selekcije Hrvatske odgovora Francuzima, dodajući kako se hrvatska ekipa nikako ne smije potcijeniti.

Bivši reprezentativac Francuske hvalio Hrvate i otkrio kako Trikolori mogu do trofeja

Bivši reprezentativac Francuske Johan Micoud je u kolumni za “L'Equipe” napisao kako igra selekcije Hrvatske odgovora Francuzima, dodajući kako se hrvatska ekipa nikako ne smije potcijeniti.

”Hrvati su stvarno odlična ekipa i sjajno su igrali tokom ovog prvenstva. Lijepo razvijaju igru i imaju izvrsne igrače svjetske klase. U grupnoj fazi su dokazali svoju snagu, dok su se u eliminacijskoj fazi dokazali i kao zreli i borbeni igrači željni pobjede”, napisao je Micoud.

Dodao je i kako je igra selekcije Hrvatske odlično organizovana i koncipirana.

“Hrvati imaju lijepo organiziranu igru kada su u posjedu lopte, stoga bi im trebali loptu što prije oduzeti i forsirati kontra napade. Ako to uspijemo napraviti u nedjelju, vjerujem da je naslov svjetskog prvaka naš”, naveo je Micoud.

Podsjetimo, finale SP-a između Hrvatske i Francuske igra se na moskovskom Luzhnikiju u nedjelju s početkom u 17 sati, dok se dan ranije, na stadionu Krestovsky u Saint Petersburgu, u 16 sati u utakmici za treće mjesto sastaju Engleska i Belgija.

francuskahrvatskajohan micoudsvjetsko prvenstvo 2018
KOMENTARI

KOMENTARI