Sport Centar

Dalibor Pandža pred potpisom za Mladost

Dalibor Pandža, nekadašnji fudbaler Sarajeva i još nekoliko bh. klubova, blizu je potpisivanja ugovora sa Mladosti iz Doboja kod Kaknja.

Dalibor Pandža pred potpisom za Mladost

Brzonogi napadač je proteklu polusezonu nastupao za italijanski Santarcangelo, a trenutno je slobodan igrač i velike su šanse da postane novi fudbaler Mladosti, što je potvrđeno za SCsport.ba od izvora bliskog igraču.

Pandža se trenutno nalazi u Italiji, a nakon povratka u Bosnu i Hercegovinu, najvjerovatnije će potpisati ugovor sa Mladosti, koju sa klupe predvodi mladi stručnjak Edis Mulalić.

Ovaj napadač karijeru je počeo u Sarajevu, iz kojeg je prešao u Dinamo Zagreb, kada je napunio kasu kluba sa Koševa, zatim je bio na nekoliko posudbi, te se vratio u BiH, gdje je igrao u Zvijezdi iz Gradačca i Olimpiku.

Poslije toga uslijedili su inostrani angažmani, prvo u MAS Fes iz Maroka, zatim izraelski Ironi Nesher, te Santarcangelo u koji je došao pred početak ove sezone. Svojevremeno je igrao i za juniorsku reprezentaciju naše zemlje.

dalibor pandzafkmladostdk
KOMENTARI

KOMENTARI

Mary Barrow
Gost

Plaćao sam više od 87 dolara po satu koji radi kod kuće s 2 djece kod kuće. Nikad nisam mislio da ću to moći učiniti, ali moj najbolji prijatelj zarađuje više od 10k mjesečno i to me uvjerilo da pokušam. Potencijal s tim jee beskrajann.

Evo što radim … >>>>>>>>>>>>>>  www.BuzzCash3.Com  

wpDiscuz