Sport Centar

Bivši bh. premijerligaš potpisao značajan ugovor za rekonstrukciju stadiona

.

Bivši bh. premijerligaš potpisao značajan ugovor za rekonstrukciju stadiona

Nekadašnji bh. premijerligaš u fudbalu, HNK Posušje, objavio je danas da je potpisan ugovor za završetak radova na stadionu Mokri Dolac.

Općina Posušje potpisala je danas s preduzećem Mavas ugovor o nabavki i ugradnji umjetne trave na pomoćnom igralištu stadiona Mokri Dolac. Kako je predviđeno, radovi će trajati 90 dana i obuhvataju ugradnju umjetne trave na polovini spomenutog igrališta, dok je druga polovina već dovršena. U financiranju projekta sudjeluju Ministarstvo privrede ŽZH i Općina Posušje

Bivši premijerligaš potpisao značajan ugovor za rekonstrukciju stadiona

koja je ujedno nositelj projekta.

“Završetkom projekta stvorit će se uvjeti za optimalan rad omladinskog pogona HŠK Posušje koji broji preko 250 djece. Također, ovime će infrastruktura Mokrog Doca postati ozbiljan sportski kompleks koji će moći nuditi svoje sportsko-rekreativne sadržaje sportašima i klubovima, kako iz BiH tako i iz inostranstva.

Uz predstojeću realizaciju projekta unaprjeđenja, podsjetimo kako su i u proteklom razdoblju učinjeni značajni koraci za poboljšanje uvjeta na ovom stadionu. Tako je natkrivena tribina na pomoćnom igralištu, sanirane su svlačionice i prostorije kluba te je podignut sprat na ovom objektu. Ovim potezom načelnika i predsjednika još jednom je pokazano kako klub sa Mokrog Doca polako slaže kockice za iskorak. Zeleni dragulj u sred grada je spreman”, poručili su iz HNK Posušje.

hnkposusje
KOMENTARI

KOMENTARI