Sport Centar

BH Telecom očekuje puno od nove sezone Business lige

BH Telecom, kao jedna od najuspješnijih ekipa do sada, i ove će sezone biti učesnik jubilarne 10. po redu Sport Centar Business lige.

BH Telecom očekuje puno od nove sezone Business lige

BH Telecom, kao jedna od najuspješnijih ekipa do sada, i ove će sezone biti učesnik jubilarne 10. po redu Business lige.

BH Telecom je vodeći operator u Bosni i Hercegovini sa najvećim tržišnim učešćem na polju pružanja telekomunikacijskih usluga: fiksne, mobilne i Internet mreže.

Postojećim kapacitetima na direktnim linkovima omogućava svojim pretplatnicima uslugu međunarodne govorne telefonije automatskim biranjem sa 225 zemalja svijeta. BH Telecom ima 20 direktnih veza sa ino-operatorima, direktne veze sa dva bosansko-hercegovačka operatora, Telekomom Srpske i HT-om Mostar, preko kojih realizuje međunarodni telefonski saobraćaj.

Publika koja prati takmičenje i u ovoj sezoni očekuje mnogo od Telecoma, a da li će oni opravdati očekivanja, ostaje da vidimo, međutim u razgovoru sa nekoliko igrača iz ove ekipe, njihove ambicije su usmjerene ka plasmanu u finale.

Kao društveno odgovorna kompanija učestvujemo u svakodnevnom napretku bh.društva, dajući doprinos njegovom razvoju. Već dugi niz godina predstavljamo uspješno našu kompaniju kroz projekat Business lige što nam je čast i zadovoljstvo i nadamo se uspješnom nastavku saradnje , te želimo što bolji sportski uspjeh ove godine“, poručuju predstavnici ekipe BH Telecoma.

Vrijedi istaći da će i ove sezone domaćin SC Business lige biti dvorana ”Amel Bečković” u Vogošći, a rok za prijave je i dalje otvoren i iste možete izvršiti putem e-maila: sc.bliga@gmail.comDodatne informacije svi zainteresovani mogu dobiti putem telefona 033/200-576 i 061/532-764. 

Sponzori koji su zainteresovani da podrže deseto izdanje SC Business Lige mogu se javiti na e-mail marketing@scsport.ba.

Rezultati, izvještaji, intervjui, fotografije i video snimci bit će dostupni na www.businessliga.ba i www.scsport.ba, kao i na zvaničnoj Facebook stranici Business Liga.

bh telecomscbusinessliga
KOMENTARI

KOMENTARI