Sport Centar

Bh. stručnjak odlučio preuzeti ekipu aktuelnog šampiona Srbije

Rukometni bh. trener Kasima Kamenica, nakon otkaza u PPD Zagrebu, nije bio dugo bez posla. Prošlo je tek mjesec dana, a Kamenica je već pronašao novi klub. Ovoga puta preuzeće novosadsku Vojvodinu, prenosi Anadolu Agency (AA).

Bh. stručnjak odlučio preuzeti ekipu aktuelnog šampiona Srbije

Kamenica je uvijek isticao da najviše voli raditi u klubovima iz regiona, pa se tako odlučio preuzeti ekipu aktuelnog šampiona Srbije. Zvanično predstavljanje Kamenice trebalo bi se dogoditi u petak. Na klupi Novosađana naslijediće Dragana Kukića.

Kamenica je trenersku karijeru počeo u Radničkom iz rodnog Goražda, a vodio je veliki broj klubova, od kojih vrijedi spomenuti Zagreb, sarajevsku Bosnu, Pelister, Vardar, Celje PL… Bio je selektor juniorske reprezentacije SFR Jugoslavije koja je 1987. godine osvojila naslov svjetskih šampiona. Kasnije je vodio reprezentacije Slovenije u dva navrata, BiH i Crne Gore.

kasim kamenicark vojvodina
KOMENTARI

KOMENTARI

Alice Kavanaugh
Gost

Dobivam dobru plaću od kuće 1900-3800 / Dollers tjedan, što je nevjerojatno, prije godinu dana bio sam bez posla u strašnom gospodarstvu. Svima sam zahvalio Bogu, blagoslovljen ovim uputama, aa sada mi je dužnost platiti naprijed i podijeliti ga sa Svatko.

Evo što sam započeo … >>>>>>>>>>>>>  www.BuzzCash3.Com  

wpDiscuz