Sport Centar

BH Pošta i ove sezone jedan od favorita za osvajanje Business lige

JP BH Pošta i ove sezone biće jedan od glavnih kandidata za titulu najbolje u Business ligi.

BH Pošta i ove sezone jedan od favorita za osvajanje Business lige

JP BH Pošta i ove sezone biće jedan od glavnih kandidata za titulu najbolje u Business ligi. Upravo takva su i očekivanja ekipe.

Razvojnom politikom, praćenjem svjetskih trendova te dugogodišnje iskustvo rezultiralo je razvojem i modernizacijom tradicionalne poštanske djelatnosti u BiH. Ujedinjujući tradicionalno i novo, JP BH Pošta ima dominantnu poziciju najboljeg poštanskog operatera na BH tržištu pa i šire, kroz širok spektar usluga koje nudimo.

Ovom prilikom bi izdvojili našu novu uslugu BH Post Express-brza dostava pošiljki koja svim fizičkim i pravnim licima omogučava najkraći rok prenosa pošiljki u unutrašnjem poštanskom saobraćaju.

Kao predstavnici jedne ovakve renomirane kompanije od nas se očekuju najbolji rezultati, što smo kao pobjednici u prethodnim sezonama i ostvarili. U ovoj sezoni kao i u prethodnim očekujemo pozitivna iskustva kroz fair play igru, suđenja i lijepa druženja. Sastav ekipe u ovoj sezoni ostaje isti, tim koji pobjeđuje se ne mijenja i očekivano je naše maksimalno zalaganje s ciljem osvajanja prvog mjesta i opravdanja pozicije favorita“, rekao je Mesud Pašić Paja, jedan od predstavnika ekipe.

bhpostascbusinessliga
KOMENTARI

KOMENTARI