Sport Centar

Bh. golman produžio ugovor: Bili su uz mene u teškim danima, uvijek sam im vjerovao

Jasmin Fejzić koji je ove godine jedan od najboljih golmana u "cvajti" produžio je ugovor do 2020. godine sa svojim Braunschweigom i tako otklonio priče oko njegovog odlaska iz kluba.

Bh. golman produžio ugovor: Bili su uz mene u teškim danima, uvijek sam im vjerovao

Na službenoj stranici kluba istakli su da im je zadovoljstvo što je Fejzić, za kojeg kažu da je veoma dobar čovjek, ali i golman, ostao u njihovom klubu.

“Zadovoljstvo nam je nastaviti raditi sa čovjekom koji ima sportske i ljudske kvalitete, i to dugoročno.”, a sportski direktor Marc Arnold kaže da je veoma zadovoljan obavljenim poslom.

“Imali smo od samog očetka veliko povjerenje u njega, a Jasmin je sve to i opravdao. On je u dobrim godinama za golmane i bit će važan faktor u našem timu.”, rekao je Arnold.

Za kraj, sam Fejzić ističe da je uvijek osjećao povjerenje u klub.

“Uvijek sam osjećao povjerenje kluba, uz mene su svi bili i u teškim danima.”, rekao je Fejzić koji će sa svojom ekipom do kraja prvenstva pokušati izboriti promociju u Bundesligu.

Nedavno se čak pojavila i informacija da milanski Inter u svoje redove želi dovesti Fejzića kao zamjenu za Handanovića, međutim za sada, od toga neće biti ništa.

braunschweigbundesligajasmin fejzic
KOMENTARI

KOMENTARI