Sport Centar

Bazen Otoka: Amina Kajtaz se družila s polaznicima škole plivanja i članovima klubova

Najbolja bh. plivačica Amina Kajtaz posjetila je Olimpijski bazen Otoka, gdje je polaznicima škole plivanja i članovima plivačkih klubova prenijela svoja profesionalna iskustva, ali i savjete kako sportom i uravoteženom ishranom doprinijeti svome zdravlju.

Bazen Otoka: Amina Kajtaz se družila s polaznicima škole plivanja i članovima klubova

Ovom druženju, koje je organizirala prehrambena industrija Klas d.d. Sarajevo, posebno su se obradovali najmlađi plivači.

Nakon što su se počastili Fit integralnim keksom kompanije Klas, mališani su sa Aminom i zaplivali.

“Razgovarali smo o značaju zdrave ishrane i počastili se novim okusom Fit keksa sa kakaom i lješnicima. Inače, brand Fit, sada u četiri okusa, je moja prehrambena navika i uz sport moj saveznik za zdravlje i vitku liniju. Čak četvrtinu keksa čine ovsene pahuljice koje snižavaju holesterol i sprječavaju razvoj srčanih oboljenja. Ovsene pahuljice su značajan izvor dijetalnih vlakana, sadrže vitamin B1, B5, folnu kiselinu, biotin, vitamin E, kao i cink, magnezijum, bakar, gvožđe, mangan”, istakla je plivačica Amina Kajtaz.

Mostarka Amina Kajtaz velika je nada i ponos bh. sporta. Ima 21 godinu, a već sada je najbolja bh. plivačica sa osvojenih deset rekorda i više od 500 medalja. Čak devet puta proglašena je najboljom sportašicom Grada Mostara.

amina kajtaz
KOMENTARI

KOMENTARI

Josipa Bašić
Gost

Do sada sam napravio 87.000 dolara koji rade na mreži, a ja sam redovni student. Koristim internetsku priliku koju sam čuo i učinio sam tako velik novac. Vrlo je user friendly i ja sam samo tak0 sretan da sam saznala o tome.

Ovo je ono što radim…➤➤➤➤➤  www.BuzzCash3.Com  

wpDiscuz