Sport Centar

Bajramović: Ovo se do sada nije dešavalo

Pomoćnik Duška Vujoševića, Mensur Bajramović je jutros gostovao na televiziji N1 gdje je govorio o nekoliko stvari vezanih za košarkašku reprezentaciju BiH.

Bajramović: Ovo se do sada nije dešavalo

Mensur Bajramović ističe koliko stručnom štabu i košarkašima znači velika podrškka navijača, ali i objašnjava ono što su navijači prepoznali, te zbog čega u velikom broju dolaze na utakmice.

”Ovo se do sada nije dešavalo, jer nikada nismo imali ovakav odnos navijača i reprezentacije. Gdje god smo igrali podržavali su nas i bili nam od pomoći, čak i u Armeniji. Domaće utakmice smo igrali u fenomenalnoj atmosferi, a žao mi je što smo publiku u Zenici razočarali. Kada dajete sve od sebe za pobjedu, bez obzira na rezultate vi ćete imati podršku, i to se dokazalo u ovom primjeru, jer zaista momci su iz utakmice u utakmicu pokazivali želju i borbenost, a to je rezultiralo plasmanom u kvalifikacije”, rekao je Bajramović.

Bajramović se na kraju razgovora osvrnuo na mlađe selekcije, i rekao sljedeće:

”U mlađim selekcijama ima potencijala, ali još je rano gurati ih u vatru. Okupljanje traje kratko, te se oni kale u svojim klubovima, i nadam se da će na svako okupljanje stizati sve jači i jači.”

kosarkaska reprezentacija bihmensur bajramovic
KOMENTARI

KOMENTARI