Sport Centar

Bajgorić: Teško će nas neko stići na proljeće, zato se već okrećemo Evropi

U velikom stilu futsal igrači Mostar SG Staklorada su zaključili jesenji dio sezone, nakon što su vezali 12 pobjeda uključujući i prošlosezonski dio takmičenja, a predsjednik Amel Bajgorić ističe da je ekipa mogla vie i u evropskom takmičenju.

Bajgorić: Teško će nas neko stići na proljeće, zato se već okrećemo Evropi

Bajgorić smatra da je Mostar mogao proći glavnu rundu u UEFA futsal kupu, te ističe da je njegov tim slavio protiv ekipe koja je prošla u dalju rundu takmičenja.

“Mislim da smo mogli proći main round u UEFA futsal kupu. Nismo se ni mi nadali da možemo biti tako dobri i da se možemo nosati sa tako dobrim i poznatim ekipama. Mi smo domaću Devu pobijedili na tom turniru, a oni su na kraju prošli u Elitnu rundu. To dovoljno govori o našem kvalitetu i koliko smo bili blizu. Tako da su nam idući planovi već vezani za to da dovedemo par kvalitetnih igrača, i uradimo ono što nismo uspjeli ove godine”, rekao je za portal Futsal Balkan Amel Bajgorić, predsjednik FC Mostar SG.

“Veoma teško će nas biti stići u drugom dijelu sezone, stoga i govorim da se polako okrećemo novom učešću u Evropi. Ali, drugi dio sezone će, mislim, biti dosta jači, ekipe će se pojačati, i treba biti izuzetno oprezan. Jedan naš kik ponovo vraća neizvjesnost u prvenstvo, pa ja vjerujem da nas očekuje kvalitetan i uzbudljiv drugi dio šampionata i takmičenja u Kupu BiH”.

amel bajgoricfkmostarsg
KOMENTARI

KOMENTARI

Saša Novak
Gost

Do sada sam napravio 87.000 dolara koji rade na mreži, a ja sam redovni student. Koristim internetsku priliku koju sam čuo i učinio sam tako velik novac. Vrlo je user friendly i ja sam samoo tako sretan da sam saznala o tome.

Ovo je ono što radim…➤➤➤➤➤  www.BuzzCash3.Com  

wpDiscuz