Sport Centar

Azmir Husić dobio odbijenicu za korištenje stadiona Tušanj

Ambiciozni član Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine, ekipa Sloge iz Siminog Hana, dobila je odbijenicu i neće moći nastupati na stadionu Tušanj ove sezone.

Azmir Husić dobio odbijenicu za korištenje stadiona Tušanj

Azmir Husić ima ozbiljne namjere sa Slogom, nakon što je epizoda u Slobodi završena neslavno, tačnije, stavovi Husića i drugih bitnih ljudi u tuzlanskom premijerligašu nisu se podudarali.

Nakon toga Husić je odlučio napraviti od Sloge respektabilnog člana Premijer lige BiH, a za to mu je potrebno osvajanje Prve lige FBiH. To je želio učiniti sa najvećeg tuzlanskog stadiona, ali je dobio odbijenicu.

U odluci je navedeno da je ustanova obavezna da osigura stadion za korištenje FK Sloboda za sezonu 2017/2018.

 

Foto: Zvornički.ba

azmir husicfkslobodafkslogatusanj
KOMENTARI

KOMENTARI

Gost
Gost

Ovo je bilo i ocekivano. Nerazumno…

struja
Gost

Gos.Azmire bjezi iz regiona vidis da te sabotiraju.BiH-a je siroka neko te jedva ceka da investiras.

mister x
Gost

Stadio n Tusanj nije Slobodin ,to je gradski stadion i napravljen je poslije rata sa dobroovljnim radom svih njenih gradjana ,mjestana Tuzle /najmanje )i okoline, Tako da tuzlaci sve druge komune okolo smatraju manje vrijednim tj seljacima a oni su kao gradjani.To je njima usadjeno u genima nazalost. Ko biva gdjece papci iz Siminog da igraju sa njima, daj ba.i te parople,Zbog toga vam nedaju

Gost
Gost

Upravo ti “građani” koji potenciraju tu podjelu na građane i seljake u TZ čine to iz kompleksa, jer su ili kao mali dovedeni u TZ ili su im roditelji “šljegli” u TZ sa nekim Busom sa dvocifrenom oznakom kao što su 11, 13, 14, 16, 18, 19, 24, 30, 31… Samo glupoj osobi (ili nekoj osobi iz ličnih razloga) može smetati da jedan grad ima dva premijerligaša!

wpDiscuz