Sport Centar

Bivši rukometaš Bosne: Azer Čorbo potpisao za RK Vogošća PH

Danas je u prostorijama RK Vogošća PH predstavljeno još jedno novo pojačanje za sljedeću sezonu. U prisustvu člana UO RK Vogošća PH Ekrema Šećerovića ugovor na tri godine potpisao je mladi igrač Azer Čorbo.

Bivši rukometaš Bosne: Azer Čorbo potpisao za RK Vogošća PH

Azer je u prošloj sezoni 2016/2017 igrao za RK Bosna Sarajevo, a bio je član i RK Igman Ilidža.

„Prije svega, veliko mi je zadovoljstvo što sam postao član jedne stabilne, ambiciozne i uspješne porodice kao što je rukometni klub Vogošća. Smatram da sam došao u pravo vrijeme i na pravo mjesto, gdje imam mogućnost napredovati, i kao igrač i kao osoba, zajedno sa kvalitetnim saigračima, kroz dobru saradnju sa šefom struke Danielom Riđićem. Nadam se da ću svojim radom i zalaganjem doprinijeti ambicijama kluba, te na taj način steći respekt i povjerenje kako Uprave i trenera, tako i kod navijača koji konstantno daju podršku rukometnom klubu Vogošća tokom cijele sezone”, Rekao je Azer.

Uprava RK Vogošća PH je prezadovoljna Azerovim dolaskom, i kako kaže član UO Vogošća Ekrem Šećerović, u klub je stigao kvalitetan mladi igrač.

“Vjerujemo da će Azer imati značajnu ulogu u ekipi, jer posjeduje sve kvalitete. Mlad je i ambiciozan igrač koji će zajedno sa svojim saigračima praviti dobre rezultate”.

azer corborkvogosca
KOMENTARI

KOMENTARI