Sport Centar

Atraktivne boje “Lock In Let Loose” Nike kopački za upečatljiviju novu sezonu

U petak, 25.8.2017. od 19:30h ispred BBI centra u Sarajevu Sport Life će predstaviti novu kolekciju Nike „Lock In Let Loose“ kopački. Na improvizovanom terenu ispred BBI centra očekuju vas prvotimci FK Sarajevo i sjajno fudbalsko nadigravanje.

Atraktivne boje “Lock In Let Loose” Nike kopački za upečatljiviju novu sezonu

Jedan od najvećih svjetskih proizvođača opreme za fudbal, kompanija Nike, lansirala je novu “Lock In Let Loose” kolekciju predstavivši najnovije modele kopački za sezonu 2017/18. Dok sa zalaskom sunca ispraćamo proteklu sezonu, na horizontu već iščekujemo novu, što su u Nike-u i htjeli da naglase “Laser Orange” bojama nove kolekcije.

Tako se Mercurial Superfly V, Magista Obra II i Hypervenom 3 pridružuju Nike Tiempo Legend 7 kopački koja je nedavno predstavljena, a upravo će upečatljivi tonovi novih modela doprineti prepoznatljivosti fudbalskih zvijezda koje će u predstojećoj sezoni nastupati u Nike kopačkama. Ovu taktiku Nike je već uspješno primjenjivao u prošlosti, a sa novim “Laser Orange” bojama, najnoviji modeli će još više doći do izražaja.

Tako će fudbaleri, u potrazi za vrhunskim kvalitetom i novim mogućnostima, imati priliku da nastupe u najnovijim “Lock In Let Loose” kopačkama i nagovijeste bogatu i atraktivnu Nike “Laser Orange” sezonu koja je pred nama.

Fudbaleri FK Sarajeva sa kojim ćete imati priliku da se družite u petak, 25.8. od 19:30 ispred BBI centra su Marko Mihojević, Krste Velkoski i Nedim Hadžić. Ako želite da učestvujete, osvojite nagradu, družite se i igrate fudbal sa fudbalerima, ili da podržite igrače na terenu, potražite više informacija na facebook stranici Sport Life-a .

Nove modele obojene „Laser Orange“ bojama potražite u Sport Life multibrend radnjama.

 

fksarajevoLock In Let LooseNikeSport Life
KOMENTARI

KOMENTARI

Name
Gost

Kazu ove same igraju…

Zico
Gost

I ove kopacke svaki dan neki novitet, izgleda danas nije ni tesko igrat taj fudbal

wpDiscuz