Sport Centar

Andrej Kirilenko ostao bez kuće: Izgledalo je kao kraj svijeta

Andrei Kirilenko izgubio je dom u stravičnom požaru koji je zahvatio Los Anđeles. Srećom, niko nije stradao jer je cijela porodica na vrijeme napustila vilu vrijednu 5,5 miliona dolara.

Andrej Kirilenko ostao bez kuće: Izgledalo je kao kraj svijeta

Kirilenko kaže da je situacija bila dramatična.

“Probudio sam se u 5.30 i vidio da gori planina u blizini naše kuće. Vidio sam pakao na Zemlji. Izgledalo je kao kraj svijeta. Srećom, bio sam kod kuće sa porodicom”, kazao je Kirilenko koji je odmah probudio sve ukućane i u panici napustio svoj dom.

Poznati košarkaš iz kuće je uspio da iznese samo neke sitnice.

“Moj najstariji sin Stepan ponio je školski pribor, kćerka Aleksandra bojanku, a drugi sin Fedor uzeo je hokejašku odjeću. Supruga je spremila dokumenta i pasoše. U početku smo bili u hotelu, ali sada smo kod prijatelja”, kazao je Kirilenko koji se nadao da požar neće stići do njegove kuće.

“U početku sam mislio da neće… ali sam onda na vijestima vidio da smo ostali bez kuće”, kaže košarkaš koji inače više vremena provodi u Rusiji zbog poslovnih obaveza.

“Nije trebalo uopšte da budem u Los Anđelesu na dan požara, ali srećom da sam ostao duže, ko zna kako bi se sve završilo da me nije bilo”, kaže Kirilenko.

andrej kirilenko
KOMENTARI

KOMENTARI

Jade Platt
Gost

Izrađujem više od 19 tisuća dolara mjesečno koji rade skraćeno radno vrijeme. Čujem kako čuju druge ljude da mi kažu koliko novaca mogu zaraditi na mreži pa sam odlučio pogledati u nju. Pa, sve je to točno i potpuno mi jee promijenilo život.

To je ono što radim … >>>>>>>>>>>>>  www.BuzzCash3.Com  

wpDiscuz