Sport Centar

Akta.ba medijski pokrovitelj Business lige

Akta.ba, kao vodeći poslovni portal u Bosni i Hercegovini koji pruža informacije o aktuelnim privrednim i ekonomskim dešavanjima u regionu jugoistočne Evrope, medijski je pokrovitelj 9. sezone takmičenja Business liga.

Akta.ba medijski pokrovitelj Business lige

Udruženje za razvoj sporta – Sport Centar, kao organizator Business lige, postigao je dogovor sa poslovnim portalom Akta.ba o saradnji tokom koje će posjetioci portala Akta.ba biti u prilici redovno pratiti rezultate i izvještaje sa utakmica Business lige. Tokom priprema za novu sezonu putem portala Akta.ba bit će predstavljene sve ekipe koje će uzeti učešće u 9. sezoni ovog atraktivnog takmičenja u malom fudbalu/nogometu koje starta u novembru 2017. godine.

Osim pregleda najnovijih vijesti i izvještaja iz zemlje i regiona, akta.ba obezbjeđuje i ekonomske analize, izvještaje sa berze, najave novih investicija, pregled najnovijih tendera i pobjednika tendera.  Poslovni portal akta.ba obezbjeđuje najveći i najažurniji Registar kompanija i institucija sa preko 300.000 pravnih subjekata koji pored osnovnih podataka, nudi i informacije o finansijskim pokazateljima za kompanije iz BiH.

Koncipiran kao B2B (business to business) daje šansu za razmjenu informacija ključnim kompanijama na tržištu, koji zahvaljujući portalu Akta.ba mogu postati i Vaši poslovni partneri. Sistem Akta.ba predstavlja veliku pomoć za male i srednje firme, koje nemaju veliki budžet i izdvojena odjeljenja za praćenje ekonomskih kretanja i događaja u regionu i industriji u kojoj su aktivni.

Utakmice 9. sezone Business lige igrat će se u renoviranoj dvorani “Amel Bečković“ u Vogošći, a prijave za takmičenje mogu se izvršiti putem e-maila: sc.bliga@gmail.com. Dodatne informacije svi zainteresovani mogu dobiti putem telefona 033/200-576 i 061/700-367.

Organizator Business lige, Udruženje za razvoj sporta – Sport Centar ističe da je broj učesnika ove sezone ograničen, stoga svi zainteresovani svoje prijave trebaju dostaviti u najskorije vrijeme. Svi sponzori koji su zainteresovani da podrže deveto izdanje Business lige mogu se javiti na e-mail marketing@scsport.ba.

Rezultati, izvještaji, intervjui, fotografije i video snimci bit će dostupni na www.businessliga.ba i www.scsport.ba, kao i na zvaničnoj Facebook stranici Business liga.

akta.baBussines liga
KOMENTARI

KOMENTARI