Sport Centar

Addiko Bank bi mogao biti pravo osvježenje za Business ligu

Novo izdanje Business lige se bliži svom početku, a portal SCsport.ba je nastavio sa predstavljanjem ekipa koje će u sljedećoj sezoni zauzeti svoje mjesto u takmičenju, a organizator lige je Udruženje Razvoj sporta – Sport Centar.

Addiko Bank bi mogao biti pravo osvježenje za Business ligu

Addiko Bank je novi učesnik Business lige, a sigurno je da će u sezoni koja nam slijedi biti pravo osvježenje za ovo takmičenje.

O Addiko Bank –

U Bosni i Hercegovini Addiko čine 2 banke sa sjedištem u Sarajevu i Banjaluci.
Addiko Bank d.d. je članica Addiko grupacije koja se sastoji od mreže banaka u pet zemalja: Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Srbiji, Sloveniji i Crnoj Gori, a središte holdinga nalazi se u Beču u Austriji. Addiko posluje kroz više od 250 poslovnica te pruža finansijske usluge za više od 1,2 miliona klijenata. Advent International i Europska banka su vlasnici Addiko grupe.

Naš cilj je osigurati jasno i jednostvano bankarstvo. Sposobni smo, predani i stručni da ključne proizvode i usluge Banke pružamo na najjednostavniji način.

Fokusiramo se na bitno i radije manje stvari radimo perfektno, nego više toga korektno. To znači da su nam bitni samo ključni proizvodi koji klijentima
pružaju najveću vrijednost. Efikasni smo i usmjeravamo našu energiju u praktičnost i udobnost za klijenta. Komuniciramo jednostavno koristeći najjednostavnije termine za naše proizvode i procedure kako bismo osigurali da nas svi jednako razumiju.

addiko bankbusiness ligasport centar
KOMENTARI

KOMENTARI